Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Privilegium

 

Hon lyssnar till

varje tanke

varje fråga 

 

Hon ser

varje steg

varje lyckostund

 

Hon ger näring

ger solsken

ger styrka

åt livets inre växande grund

 

 

 

 




Fri vers av Havsvind
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-27 16:45



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
så vackert du skriver
2018-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind