Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så nära

 

 

 

känslor lätta som såpbubblor

sköra, färdiga att brista

skimrande i regnbågsfärger

det var bara en dröm

 

illusioner som brast

verklighetens samvete

varningsklockors ljud

så nära kommer jag aldrig igen




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-27 17:42



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
här har du gjort ett riktigt bra "ordbroderi" av dina drömmar
2018-01-28

  Per Drysén
Drömmar överträffar verkligheten
2018-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP