Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest V

om jag visste

vad min ångest är

varifrån den kommer

så skulle den kanske vara lättare att hantera

men den bara är

och jag vet inte varför

och den kommer och går




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 410 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-27 19:55



Bookmark and Share


  KaffiTöisen
Ömt och berörande, väldigt fint.
2018-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP