Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemkryddad akvavit

jag gör min akvavit själv

1 tsk anis, 1 tsk fänkål och 2 tsk kummin i 50- 70 cl starksprit

låt stå mörkt i ett dygn, skaka om ibland

sila bort kryddorna genom ett kaffefilter

och så är den klar att drickas

rekommenderas till sill och övriga fiskrätter




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-27 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP