Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskap

Vänskap är viktigt för mig
Utan vänskap så isolerar jag mig bara mer och mer

Vänskap bygger på ömsesidigt förtroende
Vänskap behöver inte vara något mer än just vänskap

Men kräver viss tillit
Tack alla som jag skriver med här inne




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-27 23:11



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Flertalet av mina förmenta vänner ställde villkor för vänskapen - De har alla flytt fältet nu. . . . förutom att jag är bunden till mitt trånga kyffe 28 kvm är det bara undantagsvis jag möter en annan människa :)
2018-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson