Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sjätte sinnet

Intuition vad är det?
Något som man känner i hela kroppen
Det finns olika utryck för det, tänka med hela kroppen
Eller tänka med hjärtat

För att förtydliga de inlägg från igår
Jag tror det är hjärnan som styr intuitionen
Känner gör man däremot med mage och hjärtat
Tror således på ett sjätte sinne




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-28 15:00



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
jepp alla har det, men alla har inte vaknat och använder det inte

liksom ett vilt djur har
men de tama har det sovande
2018-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson