Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tålamod

Skriver rätt hyfsat när det gäller skönlitteratur
I skönlitteratur kan man vara rätt konkret

Att skriva poesi är för mig mycket svårare
Där måste man få ihop orden, som musik

Det klarar jag inte, än
Men ger mig aldrig. på något som jag påbörjat




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-28 16:03



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Poesi är bra
där är det tillåtet att svamla
2018-01-28

  morgonstjärna VIP
Ingenting i hela världen kan mäta sig med envishet. Inte
talang; ingenting är vanligare än misslyckade människor
med talang. Inte geni; det missförstådda geniet har vi alla
mött. Inte utbildning; världen är full av välutbildade
oduglingar. Envishet och beslutsamhet är det enda som
håller.
Calvin Coolidge (USA:s 13 president)


2018-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson