Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

man räcker inte till

När man inte räcker till
Vad ska man göra då
Min dotter är inlagd på sjukhus
Tjugofem mil härifrån

Inflammation i hela tarmsystemet
Vad gör man åt sånt
Hur jag än vrider och vänder på det
Så räcker man inte till




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-28 22:45



Bookmark and Share


  Fulbergarn
håller en tumme på att vården visar sitt kunnade
2018-01-29

  morgonstjärna VIP
sorgligt beklagar
kram
2018-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson