Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet lever sitt eget liv

Ibland tänker jag att livet tar sin egen väg.
Ibland får jag vara med

Det finns också gånger jag tror att jag leder livet i mitt koppel
Det villfarelsen tar livet oftast ifrån mig kvickt.

Gånger när livet visar sin storhet så ler jag
Låter livet bara rulla på när jag verkligen ser dess storhet

Livets nyckfulla temprament brukar visa upp sin fula nuna förr eller senare
Jag kallar det frustration,någon annan apati och en tredje kallar det helvete.

Det händer att jag vill ge livet en minnesbeta
Livet brukar flina och fråga om jag tycker synd om mig själv nu igen :p

Jag har återigen blivit besegrad av livet som kommer fortsätta leva i oöverträffad välmåga

Jag får vända mina blickar mot döden men tror att den kommer besegra mig än mer grundligt....




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-28 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ