Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglar med förtröstan

Änglarna går på linan av förtröstan

Från jorden hörs skri av ångest

Från egocentriska själar

De goda får ofta stå tillbaka




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-28 23:05



Bookmark and Share


  ULJO
Tyvärr en bister sanning
2018-01-29

  morgonstjärna VIP
de fokuserar på ångesten
2018-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson