Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I vanmaktens spår

I vanmaktens spår styrs vi in
För att inte kunna göra något
Något när saker är fel
När ondskan breder ut sig

Ondskan vars vän är individualism
Och egocentriska svarta själar
Går hand i hand
Var finns solidariteten




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-28 23:19



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Sammanhållningens rustning brister i fogarna, det som förut var helt är nu styckevis och delt!
2018-01-29

  ULJO
Den försvann för länge sedan
2018-01-29

  morgonstjärna VIP
ibland kan vi nog tänka för stort
det här med att vara på nätet
är en speciellt värld
många individer som är olika


2018-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson