Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är så jävla saknad, mitt m.

Tiden är dunkel och dov
Kvävande brutala skrik omsluter mig
När lossnar sorgens bojor?
När slutar tårarna brinna?
Bär på en tomhet efter en levande himmel
Efter ett hjärnspel som aldrig kan bli
Bara vara...




Fri vers (Fri form) av LizzyyO
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-29 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LizzyyO