Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt folk stirra

Jag vandrar samma väg som jag gjort förut
Skillnaden är rullatorn
Låt folk stirra och tro jag är onykter
Har svårt att träffa folk

Men jag klarade det och är åter hemma
Det var lite av en pers. men det gick
Hemma vid tryggheten vid datorn
Allt är inte så lätt som det synes vara




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 166 gånger
Publicerad 2018-01-29 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson