Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min dotter

Till min dotter, snart är det dags för dig att gifta dig.
Så åker du in med infektion i tarmarna.
Det känns inte så bra att vara så långt ifrån dig
En påse på magen kan du väl leva med ett tag

Men jag oroar mig, skulle vilja skriva en dikt
En dikt till ditt bröllop, men all min kraft känns så skör.
Har börjat på dikten tusen gånger
Men det blir inget




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-29 16:35



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
All you need is love, love is all you need
2018-01-31

  ULJO
Det behöver inte vara komplicerat. Visa bara henne att du älskar henne, det är allt.
2018-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson