Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SE HORAN

Som en akvarell
målad...
och spacklat grann
är väl
den syndiga madonnans namn.
Med ett leende
döljer hon sin skam.

Förför
med sitt beteende
en sexfixerad man.
Kom, kom
tag mig i din famn.

Jag blir din kvinna
och käresta vän
får testosteronet att spinna
för bara åttahundra spänn.

Kom, kom
jag är din längtans herdinna
vänd dig till mig
vänd dig på mig
jag får dig att brinna
salig i lusten att förnimma.

Ja jag vill ge dig
jag vill se dig
sen kan du försvinna.





Gurra




Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-30 12:46



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Kort salighet och svidande pengapung...
gillar hur du fick till det, med glimten i ögat och alltid retar det någon!
2018-02-05

    Sefarge VIP
Tack för sedeslärande
historia.Snusket finns kvar
hos oss alla?
Det handlar dock bara om
överlevnaden i olika formers
ordskepnader
eller?

2018-01-31

  gunnnar nylund VIP
I så fall är ju svineriet ömsesidigt...
ingen går fri!!
2018-01-30

  Larz Gustafsson VIP
Försvarar du svineriet?
Horor är svin.
2018-01-30

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Den sav som lätt spirat lika lätt förrunnit som sommaren sig brunnit till ända.
2018-01-30
  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP