Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Död blir liv igen

Jag ser pärlor som rinner ur dina tårar

dina läppar är ett snett streck

du är vemod

en rutten kvist

så kommer våren och död blir liv igen




Fri vers av Joakimnordbrandt
Läst 279 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-01-30 16:43



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Våren ja - Den våren som man går och längtar !
2018-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt