Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

År är en plåga som man måste gå igenom

Du vet att det svårt att leva sitt liv
när minnen ligger och svider som ett öppet sår.
Drömmarna var så vackra men de rasade ihop
de kommer aldrig byggas upp igen.

År är en plåga som man måste gå igenom.
Tiden väljer fritt vart den vill vandra
och du väljer klokast i att följa med den.
Sorgen är en smärta som aldrig någonsin tar slut.

Evigheten är en tid som vi aldrig kommer till.
Livet är en sång som aldrig spelar glada toner
när du är borta hör jag ingen sång längre.
Vägen är så lång och mörk.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-31 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream