Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet börjar på andra sidan av förtvivlan ( Jean Paul Sartre)


Bygga broar




Gick förbi ditt gamla hus

Mötte rådjur på stigen

Hon hade vemodiga ögon


Läste dina gamla brev i natt.


Du är så långt härifrån nu


Längre än minnen


Bygger avstånd










.








Fri vers av Janina Kaminska
Läst 587 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2018-02-01 00:32



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Saknadens starka krafter.
2018-04-08

  aol
Så vemodsvackert ömt skaldat.
2018-02-16

  DavidM VIP
Starka rader med mycket känsla.
2018-02-06

  Futureprincess
Så sorgligt och vemodigt!
2018-02-05

  MrMacGowan
Såg att du läst ngn av mina texter... kände mig lite tvungen att kolla dina o sprang på denna... jösses! Så vemodig, så att jag blev tårögd... Jag är ny, men förstår att jag får jobba på om jag ska platsa på denna sidan.
2018-02-03

  Salvation Pepper
Betänkliga ord.
2018-02-02

  morgonstjärna VIP
så innerligt och ömt om saknad!
2018-02-01

  Blomma-Stjärna VIP
bygger avstånd
bygger broar

- om minnen som består
medan livet fortgår -

och en dag förvinar förtvivlan
och verkligheten blir nog så angelägen
igen -
(citatet av Sartre)
2018-02-01

  Marita Ohlquist VIP
Vemodig, vacker text om sorg och saknad!
2018-02-01

    ej medlem längre
En vacker och stämningsmättad dikt som säger att minnen varar och känslor består.
2018-02-01

  Quasimodo
Avstånd i minen och en saknad i dem.
2018-02-01

  ULJO
Minnen som bygger avstånd. Tråkigt men livet är så
2018-02-01

    Sefarge VIP
Fåordiga
Bildrika rader
Fantasi igång
sättande.
:}

2018-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Janina Kaminska
Janina Kaminska