Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jazzfestival

som en översvämning
som ett hav

sköljde du
genom staden

det var svängig musik
överallt och varje dag

jag gick som på moln
jag var verkligen hemma

och så
var det över

vad ska jag nu
göra med mig själv?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-01 10:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP