Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att skriva dikter II

medan jag håller på
med min andra skiva

mest en väntan, ett limbo
en väntan på att det ska hända nånting

och dessutom ett icke-skrivande
av olika orsaker

skriver jag poesi
och det känns väldigt bra

jag gillar
att det är så omedelbart

jag kan skriva en kort dikt
och genast publicera den

och så läser människor
och kanske till och med applåderar och kommenterar och bokmärker

så när det gäller poesi
är mitt liv just nu inte ett icke-skrivande

och det känns otroligt skönt
att få sätta min musik åt sidan för en tid

och tänka att
jag är också poet

så är mitt liv och mitt mående
inte så beroende av min musik




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-01 13:46



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Tänker på en nu sedan länge bortgången farbror som var pastor, författare och bibellärare. På fritiden byggde han hus - lekstugor åt barnfamiljer, fritidshus, sommarhus, växthus mm och sen sade han ofta: "Slutet är nära. Vi är den sista generationen. Jesus kommer snart" :)
2018-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP