Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stark

 

sockeri topp

dipperi dopp

vaniljglass och maräng

 

sockeri kull

dipperi dull

vi sjunger vår refräng 

 

kärlekshjärtat fullt

fallit tumult omkull

dipperi dipp

sipperi sipp

trippar fram 

hoppar långt 

stark

med energi 

 

dipperi dou

sockeri sou

allt jag vill

kan jag nå

som jag vill

kan det bli

 

känslan fri

 

 

 

 




Fri vers av Havsvind
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-01 20:47



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
mycket sol och hopp i denna
2018-02-02

  Marita Ohlquist VIP
Livslust och livsglädje!
2018-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind