Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Aj Oh




Som en matta
täcker snön
känslorna

jag fick


Dundrande tystnad
när jag går
genom

det här


Vi borde kunna lämna saker
tidigare, när vi redan insett att de ej är till gagn
för mig eller någon annan

Ta hjärtat i famn

Vyssa det och gulla det och hylla det
att det överlevde
sorgen

all skam








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-02 19:51



Bookmark and Share


  Quasimodo
Kännas som ett bearbetande av sorg som skapats av avstånd!?
2018-02-03
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP