Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon

vill vara
någon för någon

någon man
tänker på

någon man
väntar på att ska ringa

någon man
längtar efter

någon man
väntar på att ska komma och hälsa på

någon man
vill gå hand i hand med

någon man
vill tillbringa tid med

någon man
vill ge allt man har

vill vara
allt för någon

vill du vara
någon för mig?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-03 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP