Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiderna löper samman


Stämmor från risfält

av umbäranden roströda

blidgar monsunen

med fingrar svävande

över silkesvävnader


engelskt rött och umbra

i lerhus upphängda

över stigar utlagda

nedärvda kunnandet

ur getmjölkshänder


de sköraste trådar

fritt löpande periodicitet

genom tvinnade liv

ur gångna tidevarv

ansikten med frånvänd svärta.




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-03 17:16



Bookmark and Share


  Boneyfrank VIP
Hmm, vackert diktat om en plats, den kommer jag kunna återvända till (bokmärks för framtida läsningar). Gillar starkt!
2018-02-10
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP