Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svårt att sova... 04.33

  snart går solen ner

 klockan tickar

vaggar

  timmarna blir fler

 klockan tickar

sakta

 

  idag, imorrn, igår

söker sprickor i tapeten

  försöker räkna får

men de fastnar i staketet

 

medicinen hjälper inte

jag börjar bli immun...

 

...snart går solen upp

 

 




Fri vers (Fri form) av Erik Gefvert
Läst 611 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-02-04 04:33



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Griper tag.
2018-03-09

  Kungskobran VIP
Försök räkna baklänges då går det inte att tänka på något annat
2018-02-09

  morgonstjärna VIP
ingen ide räkna fåren
stig på sömntåget när det passerar
hinner du inte med

stig upp gör annat
tag nästa i stället
< 3



2018-02-09

    ej medlem längre
Försök att förstå livet Erik...det tar hela livet. Viktigt är att du är älskad, det måste du veta, för att bli lugn. Du är älskad av livet självt Erik, av universum, av Gud eller vad du väljer att kalla det. Du kan vara lugn. Du är bra som du är. Du är redan perfekt. Svårt att tro på det? Var rädd om dig själv - älska dig själv, det är vi alla värda, att älska oss själva. Kram
2018-02-09

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om sömnlöshet!
2018-02-04

    ej medlem längre
"försöker räkna får

men de fastnar i staketet".

Snyggt !!!
2018-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Erik Gefvert
Erik Gefvert