Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyla

det är kallt nu

både ute och i mitt hjärta
känns det som

en själens permafrost

kylan ute kommer att vara borta om några veckor

men när tinar min inre kyla upp?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-04 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP