Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drama

drama
ska byggas upp

en dramatisk dikt
ska bli bredare mot slutet

mera och bredare är vad som gäller
tills radbrytningen börjar ske automatiskt

aaarghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-07 18:12



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja så som när man skrev som barn, då började man en mening med stora yviga bokstäver som bara blev mindre och mindre mot radens slut... Det tippar ut, nu får det ett slut... ;)
2018-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP