Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månen vet

månen ser
oss vandra hem genom natten

av gammal vana
går vi hand i hand

fast vi båda vet
att det är över

vi går där i månskenet
tysta sida vid sida

och om nån skulle se oss
så skulle de ju tro att vi är ett lyckligt par

men månen vet
och den ser
en tår blänka till på min kind




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-04 18:44



Bookmark and Share


  Futureprincess
Sorgligt, men fint beskrivet!
Och det man ser är inte alltid sanningen!
2018-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP