Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbakablick

 

I en vecka

du skulle

förgyllas

 

klampande

hänsynslöst

fram

 

ja i mer än

en vecka

trampande

hänsynslöshet

 

Mig du gav

sår 

för livet

sorgeflod

 

inte bara mig

 

hur kunde

du trampa

 

på oskyldiga hjärtan

två

 

symbios

 

skönt att tänka dig

i periferin 

 

 

 




Fri vers av Havsvind
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-04 20:48



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ibland får vi sår
utan att förstå
varför det blir så

kram <3
2018-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind