Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rymdljus

Ur en skål av minnets keramik
speglas mina tankar fritt
Du finns där
som spegelbilder på vattnets yta
omöjliga att med händer fånga
men likväl så nära och verkliga


Du andas mot mitt bröst
när jag sover
och jag känner ditt hår så nära
Jag bär Dig på min rygg
när jag går
och lyssnar till dina ord om frihet


Och tacksamt tar jag emot
alla de ord och rader
som Du skriver
med poetiska penseldrag
och låter min själ brinna
av iver för att en dag
få möta Dig








Fri vers av Nils-Robert
Läst 435 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2018-02-05 16:38



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Zanna.
2018-02-16

  Salvation Pepper
Innerlighet.
2018-02-07

    Peter Söderqvist
Rödljus en fantastisk titel på ett vackert verk.
Den sista strofen väcker nyfikenheten.
2018-02-06

  ULJO
Fantastiskt fint skaldat
2018-02-06

  Rise Little One
De skimrande pärlorna som gör livet värt att leva!
2018-02-06

  Alysse VIP
Så mjukt och fint
väver du ett kärleksband
av tankar och minnen
till ditt hjärtas dam


2018-02-05

    ej medlem längre
Ord 45 - 50
bara de
2018-02-05

  överlevaren VIP
Berörande bra...
2018-02-05

  Marita Ohlquist VIP
Vackert, ömsint och kärleksfullt om längtan!
2018-02-05

    ej medlem längre
Oerhört vackert skrivet med stor känslighet och längtan mellan raderna.
2018-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Nils-Robert
Nils-Robert