Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstöra för mig själv

Vad passar mig?
Har levt i ett långt förhållande
Det fungerade inte så bra
Har haft en vän

En vän som platonisk
Betydde mer för mig
Han fick upp mig på banan igen,
Fick mig att se positivt igen.

Sen har vi kommit ifrån varandra
Jag har legat på sjukhus väldigt mycket
Är ingen ursäkt, men en förklaring
Som vanligt kan jag alltid förstöra allt




Prosa av Jan Johansson
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-05 15:50



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
vänner hälsar på hos varandra
ibland
slår sig ned i stolen
samtalar
så gör vi hemmavid :)

2018-02-05

  Marita Ohlquist VIP
Hoppas att ni kan fortsätta vänskapen, trots avbrottet!
2018-02-05

  ULJO
Sök upp din vän. Vänskap betyder mycket. Kanske ni åter kan etablera en relation på ett ömsedigt plan.
2018-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson