Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som att bli galen

Det som händer är galenskap.
Det som händer gör mig galen.
Är jag redan galen?
Det som händer inuti mig,
det otäcka som växer inuti dig,
är ingenting annat än galenskap.
Söndersmulat liv.
Vidriga ord som palliativ.
Din varma kropp alldeles intill,
ögonblick jag vill göra till evighet.
Jag befinner mig i öde ensamhet,
som om jag redan lämnat jorden,
och tittar ned.
Perspektiv jag inte vill ha.
Väskorna packade och vet inte vart vi ska.
Resan vi aldrig beställde.
Lång väntan i avgående hallen,
ohyggligast med alla tankar i skallen.




Fri vers (Fri form) av Ett känsligt hjärta
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-06 08:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ett känsligt hjärta
Ett känsligt hjärta