Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väl förborgat innanför två dörrar

Väl förborgat innanför två dörrar faller mina ord till marken
Jag vet inte om de faller i god jord eller i någon jord alls
Jag ser på psykoterapeuten men vet inte vad han tänker
Jag vet inte längre om det finns någon jordmån överhuvudtaget
Det är svårt att tänka sig att någonting alls kan gro i mitt liv
Döden har slukat det mesta som kom i dess väg,
och den här gången råkade vägen vara mitt liv
Jag letar efter märken på min kropp.
Jag har ideligen gått till läkaren men än finns inga tecken.
Tecken på att döden tänker ta mig också.
Och i den svarta absurditeten ska jag brottas med alla meningslösa trivialiteter som odrabbade ägnar sig åt.




Fri vers (Fri form) av Ett känsligt hjärta
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-24 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ett känsligt hjärta
Ett känsligt hjärta