Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På en bädd av vita liljor

Min existens vilar på sköra tiljor
På en bädd av vita liljor
Så nära döden och livet på samma gång
Pigg revelj förbyts till kvällningens svanesång
Då fallet igenom de tunna lagren är nära
Tar jag i minnet fram dem som är mig kära
Försöker minnas de mjuka orden
Fötterna stadigt i jorden
Doften av ett sommarregn
Jag utsläppt ur mitt trånga hägn




Fri vers (Fri form) av Ett känsligt hjärta
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-27 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ett känsligt hjärta
Ett känsligt hjärta