Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att så i hjärtats åker

En tanke
en känsla
en handling

att våga ta steg
dit hjärtat visar

släppa förnuftet och logikens röst

att tro på det omöjliga
kärleks väg är förunderlig
plötsligt
en dag

inget är egentligen annorlunda
men ändå
är allt totalt förändrat

att tro på magiska under
allt som inte är logik
utanför det vanliga inom det som är vanligt

kontraster
samhet
allt kan ske




Fri vers av Desire'e
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-06 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e