Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sen

obrytt du brinner
släcker orosbloss
släpper efter
släpar oss

hem

säg mig vem
om inte jag
hos dig
än




Övriga genrer av ruddy good
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-06 23:27



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ger tankfulla tankar :)
2018-02-10
  > Nästa text
< Föregående

ruddy good