Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå sakta älskling

 

Gå sakta älskling i kväll

vänta mig när ljuset sinar

låt lusten brinna är du snäll

under tiden mitt hjärta tinar.

 

Gå sakta älskling dagen lever ännu

hämta din kraft ur mina tankar

vila en stund tills klockan slår sju

och hör min väntan på dörren bankar.

 

Gå sakta du ser min kärlek i låga

väntan är över aldrig delas vi tu

du är mitt svar på livets fråga

vi ska älska varandra från detta nu.

 

Ja ropar stunden ja för all tid

säkert får sagan en lycklig epilog

alltid ska du finnas mig bredvid

och stilla var vildsint våg.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-07 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP