Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i tomrummet

min själ söker
mitt hjärtas sanna
du som kan bemöta
du som förstår
en stilla oas
dagg en tidig sommarmorgon
att känna solens strålar mot min nakna hud
tystnaden
innan världen vaknar
att låta själen få plats
kunna andas i den egna friden
utan påträngande tankar och känslor från andra
höra mina egna tankar
utan att andras tankar tränger sig på
i tystnaden
då upplever jag mig som ett med mig själv
då får jag plats




Fri vers av Desire'e
Läst 285 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-02-07 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e