Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet utan berg och dalbanan är ingen lek utan ren och skär apati Vem vill färdas rakt fram i oändlighet


Mörk eller ljus

Såg djupt ner i tjärnens oändliga mörker
därnere spelade näckens bror
på cellons sorgliga toners strängar

I sista stund speglade ytan ljuset
mitt sinnes vingar lyfte
bröt broderns mörka lockande blick

Längtan
mörk eller ljus
Ditt val




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-07 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ