Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trött,ledsen och vilse är jag bland! Då ser min värld mycket tom ut!


Clownen Beppo

Regndroppar som faller från moln när deras tyngd blir övermäktig!
Jag ser på när de letar sig ner längs fönstrets glas

Tårar som rinner likt droppar på glaset
De springer fram när de tynger mitt sinne till den yttersta grad
Jag fäller inte en tår
Jag fäller ett liv
en uppväxt där jag aldrig fick älska färdigt
aldrig växa färdigt i min tilltro att jag dög innerst inne!

Det finns ingen att skylla på!
Det betyder mycket lite när man trampar igenom det som ska vara gedigen grund.

Att ständigt vara på nya platser utan egen tilltro gjorde just mig tom på närhet.
Har jag någonsin känt att jag duger på riktigt?
Visst har jag alltid gått mina egna vägar men har jag någonsin känt mig delaktig i något riktigt och betydelsefullt!

Min tomhet
Min saknad

Vet jag än idag vem jag verkligen är?
Eller är jag ännu en ledsen Beppo?
En clown med ett spelat yttre!
En clown så ensam i sin värld
där resten av ensembeln dansar runt omkring
utan att se vem jag är!




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 310 gånger
Publicerad 2018-02-08 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ