Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilse

vad är det här?

jag vecklar ut kartan
den ser inte ut som verkligheten

kartan känns väldigt skör
den är flitigt använd
pappret avger en mysig doft

men det frasande ljudet från den
när jag vecklar ut den
gör mig nervös

jag kan identifiera några byggnader

men fortfarande har jag
en känsla av att jag har gått vilse

som vanligt

jag går omkring lite
fortfarande känns det
som om nånting är väldigt fel

min desorientering blir bara värre
jag börjar känna mig yr
jag känner ångesten komma krypande




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 176 gånger
Publicerad 2018-02-09 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP