Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leende

hennes leende var
som solskensglitter på vatten

det fick också mig att le
och att vilja röra henne

jag kände doften av blommor
jag hörde fågelsång

jag hörde den underbaraste musik
jag kunde föreställa mig

jag kände smaken av choklad i munnen

jag andades in djupt
och kände hur mycket jag vill ha henne

jag blev fullständigt yr
jag kunde inte tänka på nånting annat än att

jag ville röra henne, smeka henne,
kyssa hennes underbara leende läppar

jag kände hur det vattnades i munnen

jag ville ha henne




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 386 gånger
Publicerad 2018-02-09 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP