Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardag

jag kokar en kopp te
katten tittar likgiltigt på

jag tittar ut genom fönstret
det snöar igen

jag gör några smörgåsar
rostat bröd med jordnötssmör

katten gäspar stort
och går till sovrummet och lägger sig på sängen

teet har kallnat lite
jag värmer det i mikron

jag dricker teet, äter mina smörgåsar
och skriver några dikter




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 129 gånger
Publicerad 2018-02-14 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP