Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vegetarian

jag har nästan blivit vegetarian

fast bara nästan
jag är ingen fanatiker

och jag vet faktiskt inte ens riktigt
skillnaden mellan en vegan och en vegetarian

men jag har upptäckt
att jag mår bättre om jag äter mindre kött

nu fick jag veta
att det kallas semivegetarian




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-10 09:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Att upphöja djur till människors nivå är absurt och löjligt.
2018-02-10

  objekt3
Jag äter inte mina vänner
2018-02-10

  Larz Gustafsson VIP
Jag äter kött och kommer alltid att göra det.
2018-02-10

  Den skrivande tysta
Alla varianter är bra så länge man inte äter djur (försöker undvika i alla fall).
Djuren har tankar och känslor precis som vi poeter. Fast kanske inte lika djupgående...
2018-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP