Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag gör det nu




undergår underbar förvandling
blåser mig fram som vind
lägger an mot din hemliga dörr

när du naken kryper ner
i din vintersvala säng
ligger jag redan där
väntar i osynlig kropp
som du likväl förnimmer

när jag kysser dina läppar
ryggar du tillbaka, ty
du har aldrig mött mig så naken
så osynligt naken
och så
så vet du det är jag

din längtan är framme
min vind blåser upp ditt sinne
fläker upp dina kvävda stormar
och när jag formerar en tornado
in i ditt köttiga gemak,
in i ditt törstande, vibrerande jag
kan du nästan se mig

du anar
du skönjer
du förnimmer mina ögon
de som egentligen är dina nu

som sammanblandade
av åtrå galna psyken
i osynliga kroppar
vaknar orkanerna i luftmassan

min tornado fortsätter borra
borrar sig genom hela din historia,
hela ditt arma liv
stiliserat i din undersköna lekamen

du svettas blod
berusande safter
jag fyller på
gräddad sälta

du går upp i brygga
du bildar en ring
du ropar mitt namn
du skriker, vrålar, gapar
mitt namn
förvandlas till eld

när elden slocknat
är vi ett
vi befriar oss
vi dunstar
vi passerar barriären

nu min älskling
nu
nu är vi fria
fria




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-10 03:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP