Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skatten

jag ler åt er
alla ni som spelar detta spel

i tron att ni kommer att vinna
ära och skatten vid regnbågens slut

ni vill inte ha mig med
tror ni faktiskt att jag skulle vilja vara med

i er pjäs
i den patetiska pjäs ni tror är livet?

jag ler där jag står utanför
för jag vet

att skatten vid regnbågens slut
är just att slippa vara med och leka




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-10 09:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det där kan jag instämma i, fast givetvis från en annan utgångspunkt.
2018-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP