Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattkaffe ( aka "Varför inte?")

I

vi träffades på en restaurang
via gemensamma bekanta

vi satt och pratade hela kvällen
du hade pojkvän och jag hade en dejt följande dag

så jag tänkte inte ens på sex
vi bara pratade, minns inte om vad

II

vi råkade ha samma väg hem
du frågade om jag ville ha en kaffe

jag sa ”varför inte?”
intet ont anande

så vi gick upp till dig

du satte på kaffe och diskade
jag satt vid köksbordet och kollade in dina kurvor

”mmm...”, tänkte jag i det skedet
”varför inte?”

III

sen gick jag och la mig på sängen
satte på MTV så vi fick musik

du kom och satte dig bakom mig på sängen
jag vände mig om och såg på dig

och så var det hänt

det var som om
vi var indränkta med bensin

och så tändes en tändsticka

IV

vi kysstes
och slet av varandra kläderna

elden –
fullständigt omöjlig att vare sig förhindra eller stoppa

den hunger som byggts upp
kunde bara stillas av frosseri

ett fullständigt otyglat frosseri i lust
nakna kroppar möttes, våra safter blandades

efteråt låg vi svettiga och flämtande
sida vid sida på sängen

kaffet –
det drack vi aldrig




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 418 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-10 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP