Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tingens fasthet

Ibland måste jag lägga mig ned
på det kalla hårda golvet,
för att få lite perspektiv.
Bara ligga där och känna tiden.
Betrakta tingens fasthet.
Inte lösliga som jag.




Fri vers (Fri form) av Ett känsligt hjärta
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-10 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ett känsligt hjärta
Ett känsligt hjärta