Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad är en film ?



filmen är en annans idé
om ditt liv
som du väljer
att utsätta dig för

gillar du dig
var filmen helt ok




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-10 16:39



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Stort tack !
2018-02-11

    ej medlem längre
Ingmar Bergman..

filmen är min idé
om ett liv
som jag väljer
att utsätta er för

ni gillar mig
och filmen var förbannat bra

(Obs detta är inte ett citat av Bergman.)
2018-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP