Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken hud

jag rör din nakna hud
helt lätt med fingertopparna

du ryser till,
skälver av vällust




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 772 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-10 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP